FASHION MAGAZÍN

Spodní prádlo značky Paon, které musíte znát

„Spodní prádlo by mělo být vidět“ říkají Ája a Togi, kamarádky stojící za českou značkou Paon. Ta od svého vzniku v roce 2016 urazila pořádný kus cesty. Z původně školního projektu se díky jejich vášni stal fungující brand s několika kolekcemi, vlastními švadlenami, e-shopem a showroomem. Pořídit si u nich můžete hravá body, svůdné bralettky, ale i plavky. Letos se mají jejich produkty rozšířit o dvě nové kolekce a to spodního prádla a plavek. 

Co Paon chystá do roku 2020?
“Zaměříme se  hlavně na udržitelnost,” říká Ája. Veškeré prádlo je šito v České republice a holky se snaží vybírat materiály s textilní certifikací – tedy materiály, u kterých znají původ a ví, že jejich výroba byla etická. Sehnat je ale může být někdy pěkný oříšek. Každý kousek prádla se skládá z několika komponentů a dát dohromady ty správné není vůbec lehké – často po nich musí dlouze pátrat. 

A proč zrovna Paon?

Ve francouzštině to znamená páv – a přesně takový Paon je. Elegantní, reprezentativní a výjimečný. Alfou omegou značky je pohodlnost kombinovaná se svůdností. Hlavní myšlenkou brandu je podprsenka jako středobod outfitu, ne něco, co by se za každou cenu mělo skrývat a především to, aby se jeho nositelky cítily své. A nebály se Paon ukázat světu. 

Podívejte se na krásné prádlo na jejich e-shopu a sledujte Paon na instagramu @paon_label

Na fotkách je krásná Pavlína Jágrová a fotografem je Roman Nguyen. 

Sdílením nás podpoříte: