BARBARA 12/2018: Ze stydlivého káčátka sexy zrzka – seznamte se s naší nejmladší MOgirl.

BARBARA 12/2018: Ze stydlivého káčátka sexy zrzka – seznamte se s naší nejmladší MOgirl.

MOgirl BARBARA je naše nejmladší MOgirl. Oslavila totiž teprve osmnácté narozeniny. Bydlí v Choceradech u Benešova a studuje poslední ročník obchodní akademie. A my jsme se jí zeptali na pár věcí:

Co chceš dělat po škole?
Momentálně vůbec nevím, jsem hodně nerozhodnej člověk. Chci jít studovat dějiny umění a kultury, ale nejsem úplně studijní typ a chci se osamostatnit od rodičů a stěhovat se do Prahy, takže nejspíše to vidím tak, že vejšku budu studovat dálkově při nějaké práci,  ale při jaké práci, to ještě nevím.

Co tě táhne do Prahy?
Tak celkově dost věcí. Kamarádi, práce, více možností plus to, že jsem z vesnice a na alternativní vzhled jako mám já, se tu lidi koukají celkem špatně a hodně soudí-

Oproti jiným MOgirls, ale nejsi zas tolik potetovaná…
To ano, to nejsem, ale táhne mě to k alternativnímu vzhledu furt víc a víc a jak říkáš, nejsem zas tolik, ale tady stačí mít jen jinou barvu vlasů než ostatní a všichni se můžou zbláznit. Nejsou na to zvyklí a lidí jako já je tu fakt hrozně málo. Hodně je to o tom, že když člověk vypadá jinak, tak je tady pro ostatní pomalu hned feťák, každej kroutí hlavou když tě vidí a tak…

Tak k barvě vlasů – pravá zrzka anebo si necháš tajemství?
Prozradím a pravá zrzka nejsem. Ale můžu říct, že to je asi nejlepší rozhodnuti v mým životě. Vždycky jsem měla ze změn hroznej strach, byla jsem takové stydlivé káčátko a neměla ráda pozornost. A od té doby co mám zrz, tak se cejtim mnohem sebevědoměji a ani nevím proč.

Tak proč asi, chlapi milujou zrzky. Jsou sexy. Máš i pihy?
Kéž by, miluju pihatý holky, ale sama nemám.

Co ráda děláš ve volném čase?
Volnej čas ráda trávím s kamarády na pivku a jointu. Ráda zajdu na nějakou dobrou párty zatancovat, ale taky hodně ráda ležím doma v posteli a odpočívám, protože poslední dobou je volného času opravdu málo.

Rodiče ví, že hulíš?
Ví, tak dva roky zpátky to zjistili, ale berou to celkem v klidu, občas nějaký řeči padnou, ale čím jsem starší, tak je to lepší.

Tak pokud to nijak neovlivňuje tvůj život a nepřeháníš to…
Jednu dobu jsem přehánění měla, ale jsem ráda, že jsem si to uvědomila. Teď si zahulím jenom když vím, že nemám už nic důležitého na práci další den, takže většinou víkendy/párty a když mám vyloženě volno.

Na jakou další párty se chystáš?
Hele momentálně asi nic naplánovaného nemám – jsem dost spontánní. Možná tak svůj Maturák, kterej je tedy až 10.2., ale pomalu a jistě se blíží a už se moc těším.

Photo Markéta Hlavatá / MOgirl BARBARA

KATEGORIE:
BUĎTE V OBRAZE!

PŘIPOJTE SE K NAŠÍ ALT KOMUNITĚ A UŽ VÁM NEUNIKNE ŽÁDNÝ NOVÝ FOTOSET ČI ČLÁNEK!

Odebírejte newsletter a dostávejte vše s předstihem. Je to zdarma a odhlásit se můžete kdykoli.

Další články

T Více

ROZHOVORY25. 2. 2015

TATTOO ŽINČÍK: Rok se učil kreslit. Teď je z něj super tatér!

Talentovaný, originální, sympatický. Tak by se dal popsat Martin Žinčík. Tatér z Chrudimi, hostující v Praze. Vyučil se stavařinu a neuměl vůbec kreslit. Rok se […]

d Více

MAGAZÍN3. 6. 2015

9 důvodů proč jíst chilli každý den

Jazyk máte jako v plamenech, slzení z očí nemůžete zastavit… Léčivé účinky chilli papriček využívali už před šesti tisíci lety starověcí Řekové. Víte, co všechno […]

P Více

FILMY10. 6. 2015

Přeceňované horory roku 2015

Poslední dobou se s horory roztrhl pytel a v kině na nás každý měsíc nějaké to postrašeníčko čeká. Ale opravdu jsou horory v kině natolik skvělé a hororové, […]

E Více

FOTOSETY17. 8. 2015

ESTELLE 08/2015

Photo: Ta Greta s.r.o. // MOgirl ESTELLE

BUĎ V OBRAZE

Odesláním emailu se přihlašujete k odebírání newsletteru, který je zdarma a můžete se z něj kdykoliv odhlásit. Váš email není poskytován žádné třetí straně a slouží jen pro odběr momag newsletteru.

© MOMAG 2014 – 2024

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.