MOgirl JOSZEPHINE: Nikdy bych nebyla nevěrná

MOGIRL JOSZEPHINE Bydlí se svým přítelem v Plzni a studuje třetím rokem na Fakultě designu a Umění na Západočeské univerzitě. Jejím zaměřením je  ilustrace, ale momentálně je na interní stáži v keramickém ateliéru, kde bude realizovat i svou bakalářskou práci. 

Joszephino, co vše máš vytetovaného?
Většina mých kérek je malých a jako poslední jsem si sama tetovala lístky na prsty. Potom bych si ráda nechala potetovat celá záda a taky dekolt a ramena propojit s břichem od prsou k pupíku. Mám nějakou představu, ale momentálně jsem stále ve fázi hledání inspirace a hlavně toho správného tatéra. Každopádně to chci stejně, jako má ostatní tetování, udělat v přírodním duchu. Jelikož se ve volném čase sama věnuji tetování metodou handpoke, většinu věcí, až na dvě tři kérky, jsou mojí rukou. Na tohle si sama ale určitě netroufám, a vlastně by to ani nešlo. Navíc jsem hroznej posera, takže cizí rukou a hlavně strojkem, je to pro mě mnohem přijatelnější.

Kde se vidíš za 10 let?
V malém domku se zahradou, budu se živit z části tetováním, z části keramikou a svojí značkou oblečení.  A budu mít koně, hodně psů a hodného muže.

Která kritika tě v životě nejvíce posunula vpřed?
Beru si k srdci každou kritiku. Na stáži jsem se mimo jiné naučila svoje myšlenky sdílet s ostatníma i přes to, že to pro mě ne vždy je komfortní. Zpětná vazba je hrozně moc důležitá, ať už chce člověk dosáhnout čehokoliv.

Kdybys mohla celému světu něco vzkázat, co by to bylo?
Važte si toho, co máte a nebuďte chamtiví. Žijte udržitelně a snažte se chránit, co tu máme. Nemusíte rovnou spasit svět, ale uvědomění je to nejdůležitější, co pro naši planetu můžeme udělat.

„Nikdy bych nebyla nevěrná. A řídím se pravidlem – nečiň druhému to, co nechceš, aby bylo činěno tobě“

Oblíbený film?
Nedokážu jmenovat pouze jeden, protože filmy si pouštím podle nálady. A navíc nejsem moc filmovej člověk. Každopádně mám určitě ráda animáky a z hranejch filmů třeba Moulin Rouge, Vykoupení z věznice Shawshank, Počátek, Osm hrozných, Nespoutaný Django a samozřejmě Pulp Fiction. To je taková ta klasika

Máš nějaké své zásady?
Jsem dost pověrčivá, takže určitě všechny takový ty kočky a kanály. Taky jsem za každejch okolností upřímná a nikdy nelžu. Nikdy bych nebyla nevěrná. A řídím se pravidlem – nečiň druhému to, co nechceš, aby bylo činěno tobě.

Kdybys mohl ve svém životě něco napravit, co by to bylo?
Chtěla bych si urovnat vztahy s pár lidma. Bohužel to z určitých důvodů nejde, ale jestli mě v životě něco mrzí, tak je to tohle.

Kterou svou fantazii nebo sen bys nejraději zfilmoval?
Sen o tom, že budu mít v péči 10 Barzojů. Vím, je to možná trochu šílený, ale moje láska pro tohle neuvěřitelný stvoření je nepřekonatelná. A věřím, že si tohle plemeno musí zamilovat každý, kdo ho alespoň jednou viděl na živo, protože jsou naprosto neskutečný.

PHOTOS instagram.com/tommyjarkins

 

 

KATEGORIE:
Tags:
BUĎTE V OBRAZE!

PŘIPOJTE SE K NAŠÍ ALT KOMUNITĚ A UŽ VÁM NEUNIKNE ŽÁDNÝ NOVÝ FOTOSET ČI ČLÁNEK!

Odebírejte newsletter a dostávejte vše s předstihem. Je to zdarma a odhlásit se můžete kdykoli.

Další články

T Více

ROZHOVORY25. 2. 2015

TATTOO ŽINČÍK: Rok se učil kreslit. Teď je z něj super tatér!

Talentovaný, originální, sympatický. Tak by se dal popsat Martin Žinčík. Tatér z Chrudimi, hostující v Praze. Vyučil se stavařinu a neuměl vůbec kreslit. Rok se […]

d Více

MAGAZÍN3. 6. 2015

9 důvodů proč jíst chilli každý den

Jazyk máte jako v plamenech, slzení z očí nemůžete zastavit… Léčivé účinky chilli papriček využívali už před šesti tisíci lety starověcí Řekové. Víte, co všechno […]

P Více

FILMY10. 6. 2015

Přeceňované horory roku 2015

Poslední dobou se s horory roztrhl pytel a v kině na nás každý měsíc nějaké to postrašeníčko čeká. Ale opravdu jsou horory v kině natolik skvělé a hororové, […]

E Více

FOTOSETY17. 8. 2015

ESTELLE 08/2015

Photo: Ta Greta s.r.o. // MOgirl ESTELLE

BUĎ V OBRAZE

Odesláním emailu se přihlašujete k odebírání newsletteru, který je zdarma a můžete se z něj kdykoliv odhlásit. Váš email není poskytován žádné třetí straně a slouží jen pro odběr momag newsletteru.

© MOMAG 2014 – 2024

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.