„Nemůžeme vystupovat, ale nevzdáváme to!“ dokument VOX BOX od Prague Burlesque

„Nemůžeme vystupovat, ale nevzdáváme to!“ dokument VOX BOX od Prague Burlesque

Hlavní hvězda Prague Burlesque Miss Cool Cat účinkuje v nejnovějším díle seriálu VOX BOX. Dokument odhaluje soukromí členů souboru, který kvůli epidemii přišel o několik desítek představení.

https://www.youtube.com/watch?v=eJ6_QKYAifk

 

Prague Burlesque, to je dvanáct účinkujících v unikátní show, na které se stály fronty. Vystoupení ve vinohradském Royal Theatre byly pořád plné. Nebylo to jen divadlo, tanec, zpěv a komedie, ale všechno najednou. Barevné kostýmy, výjimečná show, působivý šarm, rozpustilá atmosféra, prostě burleska. Pokud jste tam byli, tak víte. Možná o ní slyšíte poprvé, protože se nikde nepromovala. Nemusela – představení byla vyprodaná a všechno šlapalo. 

Foto: Pavel Hejný

Pak někdo vypnul světla. Cvak. Nouzový stav. Tma. K dnešními dni Prague Burlesque přišli o padesát vystoupení a světlo na konci tunelu není. Kužely lamp vyhasly nejen na pražském pódiu, ale také ve Varšavě a v Krakově, kde soubor pravidelně vystupoval. Producent a konferenciér Sonny Vargas, hlavní hvězda Miss Cool Cat, drag queen Hayley the Strange, okouzlující Lady Mousellyca, zpěvačka Coca Valente, komik Lukáš Vychopeň, šest charakterních tanečnic Ritzy Dancers, choreografové, osvětlovači, barmani i uvaděči, těm všem se přestal točit svět. Show s názvem Supersonic Women inspirovaná soubojem odvážných žen v nadzvukových stíhačkách nyní čeká na obnovenou premiéru, která je zatím ohlášená na polovinu září. Do té doby bude jejich divadlo zavřené.

Ale burlesky to nevzdávají. Chtějí bavit, a tak v seriálu VOX BOX odkrývají soukromí jednotlivých členů. VOX BOX je kouzelná krabice, díky níž se můžeme podívat do hlavy každému, kdo si ji odváží nasadit. Postupně koluje od hlavy k hlavě a věrným fanouškům stejně jako nezasvěceným se odtajňují věci, o nichž se i za oponou mluvilo šeptem. Členové souboru Prague Burlesque se před svými diváky odhalují a současně doufají, že se zase brzy vrátí ke svým fanouškům.

„Celá burleska je také mnohem víc založená na kontaktu s publikem. Je tam spousta interakcí, improvizací s lidmi a to i mezi jednotlivými čísly. Už se na ně moc těšíme,” říká Miss Cool Cat.

KATEGORIE:
Tags:
BUĎTE V OBRAZE!

PŘIPOJTE SE K NAŠÍ ALT KOMUNITĚ A UŽ VÁM NEUNIKNE ŽÁDNÝ NOVÝ FOTOSET ČI ČLÁNEK!

Odebírejte newsletter a dostávejte vše s předstihem. Je to zdarma a odhlásit se můžete kdykoli.

Další články

T Více

ROZHOVORY25. 2. 2015

TATTOO ŽINČÍK: Rok se učil kreslit. Teď je z něj super tatér!

Talentovaný, originální, sympatický. Tak by se dal popsat Martin Žinčík. Tatér z Chrudimi, hostující v Praze. Vyučil se stavařinu a neuměl vůbec kreslit. Rok se […]

d Více

MAGAZÍN3. 6. 2015

9 důvodů proč jíst chilli každý den

Jazyk máte jako v plamenech, slzení z očí nemůžete zastavit… Léčivé účinky chilli papriček využívali už před šesti tisíci lety starověcí Řekové. Víte, co všechno […]

P Více

FILMY10. 6. 2015

Přeceňované horory roku 2015

Poslední dobou se s horory roztrhl pytel a v kině na nás každý měsíc nějaké to postrašeníčko čeká. Ale opravdu jsou horory v kině natolik skvělé a hororové, […]

E Více

FOTOSETY17. 8. 2015

ESTELLE 08/2015

Photo: Ta Greta s.r.o. // MOgirl ESTELLE

BUĎ V OBRAZE

Odesláním emailu se přihlašujete k odebírání newsletteru, který je zdarma a můžete se z něj kdykoliv odhlásit. Váš email není poskytován žádné třetí straně a slouží jen pro odběr momag newsletteru.

© MOMAG 2014 – 2024

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.